Треньорът на Цървена звезда Миодраг Божович и част от играчите на тима споделиха очакванията си за контролния мач с Лудогорец, който е днес от 16:00 часа. Те определиха шампиона на България като много труден съперник и обещаха, че ще направят всичко по силите, за да постигнат успех срещу "орлите".

„Мисля, че мачът с Лудогорец е страхотна възможност за нас. Срещата ще бъде по-трудна от обикновено. Това ще е възможност за играчите, които не са имали много минути в мачовете от първенството да покажат какво могат", допълни спецът.

„В момента имаме 14 поредни победи в първенството. Това ни задължава да търсим успеха и в този мач, макар и приятелски. Лудогорец е отбор, който всяка година играе в Шампионската лига или Лига Европа. Ние ще дадем всичко от себе си, за да ги бием", заяви пък играчът Ненад Гаврич.

„Тези игри са добър тест за нас. Имаме шанс да премерим сили с чуждестранни клубове. Така ще разберем къде сме наистина. Лудогорец е редовен участник в евротурнирите, така че мачът ще е голямо предизвикателство за нас", каза съотборникът му Михайло Ристич.