Напрегнати дни се очертават в ЦСКА преди домакинския мач с Локомотив (Пловдив) в събота. „Армейците“ не само няма да може да разчитат на треньора си Саша Илич, който е наказан, но и имат сериозни притеснения относно състоянието на Иван Турицов.

Българският национал има контузия на коляното и участието му срещу „смърфовете“ е под въпрос. Заради болките от травмата Турицов не е участвал във вчерашната тренировка на „армейците“ и не е ясно дали ще се възстанови за двубоя срещу „черно-белите“. Ако 23-годишният бранител не бъде готов, като десен бек срещу Локо (Пловдив) вероятно ще играе Маурисио Гарсес, който се подвизаваше на същата позиция срещу Берое.

Бразилецът Жеферсон пък трябва да бъде доста внимателен срещу пловдивчани. Той вече има седем жълти картона от началото на сезона и ако получи още един, ще пропусне два мача на ЦСКА. Припомняме, че след срещата с Локомотив (Пловдив) на „армейците“ предстои гостуване на ЦСКА 1948 и домакинство срещу Спартак (Варна).

Многофункционалният Тибо Вион, който не игра при победата с 1:0 над Септември, все още не е излекуван от вирусното заболяване и участието му срещу Локо (Пловдив) е под въпрос. Най-вероятно игралите като титуляри в неделя Станислав Шопов и Жираир Шагоян ще останат резерви срещу „смърфовете“.