Оферти за три от звездите на ЦСКА са получени в офисите на клуба. Това заяви старши треньорът на “червените” Йоан Андоне на заминаване за лагера в Анталия. Румънецът призна, че са пристигнали предложения за Иван Стоянов, Костадин Стоянов и Кирил Котев. Според днешната спортна преса интерес към Иван Стоянов има от украинския Шахтьор (Донецк) и руските Спартак (Москва) и ФК Москва.

Спецът от Румъния призна, че в петък към тима ще се присъедини и Румен Трифонов, който бе привлечен от Миньор (Перник). Вчера БЛИЦ първи ви съобщи, че “армейците” изпревариха Локомотив (София) за подписа на родения в Козлодуй футболист. Заедно с Трифонов за Турция ще пътува и нападателят Владимир Манчев и вероятният нов спортен директор. Заради трансфера на Румен Трифонов от групата отпада Кристиан Велинов.

Андоне за пореден път сподели, че след лагера в Анталия групата от футболистите на ЦСКА ще бъде намалена на 28 играчи. Според него това е необходимата бройка, за да няма притеснения отбора за предстоящите мачове за първенството и купата на страната./БЛИЦ