ЦСКА загуби от Славия с 0:1 и продължи агонията си в първенството. След края на мача нито един от футболистите не пожела да говори пред медиите. Изключение направи капитанът Тодор Янчев, който каза няколко думи на пистата на терена. Последен от всички излезе участвалият в сбиване след края на мача с Бешикташ Костадин Стоянов. Бранителят бе искрен и назова причините за провалите от началото на сезона.

“Загубихме от един удар, всички видяхте, че има много умора в нас. Причините са много, знам ги, но не искам да ги казвам, защото пак ще ме изкарат лош”, каза Костадин Стоянов.

Все пак той продължи и назова всичко с имена: “Имаше един човек, заради който все още не може да се оправим. Да, Павел Дочев е това. Играл съм и в “Б” и във “”В групите, но такова нещо като при него не съм виждал. Аз съм на 2 седмици тренировки и може би по тичане се доближавам до останалите. Много сме зле физически. Новият треньор, който дойде, прави подготовка по време на сезона. Това е моето мнение. Може да кажете, че мразя Павел Дочев или нещо друго, но това и истината. Гьоре Йовановски също няколко пъти ни каза, че е учуден от физическата ни подготовка”, допълни защитникът.

“Чух, че сега Павел Дочев е в трета дивизия в Германия. И това му е много. Отборът имал 7 точки до момента, това ще му е, дано ме слуша техният президент. След мача с Бешикташ, който изиграхме на добро ниво, се видя, че нямаме сили за нещо повече, трагични сме. Изяснихме си отношенията със Спас. Случва се навсякъде, всеки си изтърва нервите. Две секунди, след като го направих, и аз съжалявах, и той. Наказан съм с парична санкция”, коментира още защитникът на “червените”, който призна, че има забавяне на парите в клуба.