Националът Валентин Антов все още не е наясно къде ще играе през новия сезон. Това призна самият той в кратко изявление за „Тема Спорт“.

Както е известно, защитникът изкара последните шест месеца под наем от ЦСКА в Болоня. Италианският клуб можеше да го откупи, но той не успя да изиграе 8 мача за отбора, за да стане клаузата му задължителна. "Червените" и "рособлу" все още водят преговори за централния бранител.

"На този етап нищо не мога да кажа. Нямам никаква идея и не знам какво става. Чакам. Надявам се в близките дни бъдещето ми да се разбере. Още нищо не се знае със сигурност. Вероятно има вариант да остана в ЦСКА, зависи клубовете какво ще се разберат. Продължавам да чакам и да си почивам", обяви Антов.

Пред изданието той отговоря утвърдително дали под "клубовете" визира ЦСКА и Болоня, въпреки че не назовава името на италианците. На 99% е сигурно, че „армейците“ ще трансферират отново най-големия си талант през последните години, макар и все още да не е сигурно дали отново няма да бъде преотстъпен.