Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев тактично избегна въпросите за бъдещето на клуба. Опитният защитник заяви единствено, че всички са били помолени за търпение и, че след 3-4 дни ще им бъде предоставена повече информация относно бъдещето на клуба. Както е известно, Апелативната комисия потвърди решението на Лицензионната "армейците" да не получат лиценз за следващия сезон. Към днешна дата никой не е наясно какво се случва на "Армията".

"Ако съм здрав, бих продължил да играя. Не знам къде ще се случи това. Ще трябва да изчакаме няколко дни, за да разберем какво ще се случи. Оптимист съм, вярвам, че ЦСКА няма да изпадне. Последната информация, която ни беше дадена, бе, че до 3-4 дни всичко ще е ясно.

Ръководството ни помоли да проявим търпение. Каква ще е реалността, ще знаем скоро. Аз вярвам и се надявам за светло бъдеще. Нека видим какво ще стане. Сега е излишно да се прави коментар", заяви Илиев, който отново изрази готовност да играе за ЦСКА дори във "В" група.

"Червеният" лидер бе награден за цялостен принос към футболната игра по време на 14-ата церемония на Асоциация на българските футболисти днес.