Бившият президент на футболния съюз и ЦСКА Валентин Михов коментира актуални теми. Той обясни, че вече е във волейбола, защото: "Във футбола нямаха нужда от мен. Така е в България, но не съм обиден. Трудно се обиждам, не гледам миналото."

Михов одобри случващото се в ЦСКА: "Това нещо е бъдещето - публично акционерно дружество. Когато има прозрачност, идват и по-сериозните инвестиции. Аз съм отявлен цесекар, но имам акции в Левски. Все още не съм получил оферта от ЦСКА. Имам акции в Левски още от времето на Томас Лафчис. Тогава имаше конкуренция, но не си пречехме. На терена показваше кой как играе, всичко зависеше от треньорите и футболистите. За нас беше удоволствие да бъдем заедно. Представяте ли си какво е да си стиснат ръцете двама ръководители на вечните съперници."

"Нищо не се е променило за 24-25 години. Най-лесно е да се плюе, но няма градивни предложения. Когато синият отбор е силен, и червеният е силен. Лудогорец стана, когато един човек влезе и показа, че разбира от стратегия, от материя. Могат да се намерят много завистници. Напротив, на този човек трябва да се благодари. На Гриша Ганчев - също. На Батков и "титаните" в някаква част също трябва да се благодари, защото те даваха пари", каза още Михов в ТВ7.

"Аз съм оптимист, че националният отбор може да тръгне, да се върнем към онова лято през 1994 година", завърши бившият президент на БФС./БЛИЦ