Нападателят Валери Божинов използва профила си в „Инстаграм“, за да направи разяснение на появилата се вчера новина, че е осъществил трансфер във втородивизионния Септември (София). 35-годишният бивш национал уточни, че само води тренировки с отбора на Славко Матич, но не е подписал договор.

"За да няма спекулации, относно моето бъдеще, искам да изясня нещо. Благодаря за поканата на Матич, ръководството и на всички свързани със Септември, че ме поканиха. Тренирам с отбора и водя тренировка, надявам се да сме живи и здрави да нямаме проблеми. Дали ще подпиша е въпрос на време. Важно е самият аз как ще се чувствам в отбора“, уточни Божинов в серия от няколко сторита, публикувани в социалната мрежа.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

„Знаете, че не съм играл от доста време. Оттам нататък, ако моето тяло отговори така, както аз искам, надявам се да подпиша. Ще решим и ще седнем да видим каква ще бъде тази взаимна авантюра. На този етап - тренирам със Септември, но не съм подписвал, както се обяви. Познавам отбора, не е нещо ново. Г-н Чандъров е амбициозен човек и показа, че иска да инвестира в младите“, допълни бившият национал.

„Това, което липсва на младите, е излизането в чужбина, в Европа. Те там вдигат класата и нивото на националния отбор. Плакал съм от радост за успехите на националния отбор, дано се случат отново. Стискам палци на всички млади момчета да имат потенциал и възможност да получат шанс да излязат навън. Както го правеха Мартин, Бербатов, Стилиян, както и аз.“

„Живи и здрави, нека всички отбори имат успех. Дано има интрига. Виждате борбата за титлата. Дано има силни мачове. Пожелавам успех на всички", завърши Валери Божинов.