Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев даде своето мнение след нулевото равенство с Локомотив (София) в "Надежда". Бившият национал призна, че отборът му изпитва физическа и психическа умора след отпадането от кипърския Пафос в Лигата на конференциите.

"Имаха желание да го направят, но до голяма степен емоциите се отразиха и физически, и психически. Няма как да съм доволен от точката, с просто око се виждаше, че искаха, но не се получаваше, а и бяха на ръба на силите си. Със сигурност умората има някакво влияние върху отбора. Владеем топката обаче трябва да сме една идея по-спокойни, но в последните 30 метра трябва да включваме на друга скорост. Не я виждах днес, но до голяма степен е разбираемо за мен.

Работа ни чака, това е. Нямаме право да акцентираме само върху отпадането в Кипър и да не дооценяваме това какво направихме преди това. Не трябва да изпадаме в такава крайност, преди това направихме хубави мачове със същите футболисти. Имаме си план, следваме го от месеци насам. Този план показа, че работи, проблемът е чисто психологически", каза Вальо Илиев на стадиона в "Надежда".