Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев похвали всички свои футболисти след победата над Левски-Раковски с 3:0 и каза, че е бил уверен, че отборът му ще стигне до успеха.

„Със сигурност на всеки един отбор такъв ранен гол дава самочувствие. Виждайки старанието на момчетата през седмичния тренировъчен процес, бях уверен, че не може да полагаме толкова много труд и да не постигнем успех. Всички много се стараха, тренираха в много тежки условия”, каза Илиев.  

„Със сигурност започнаха да се получават много хубави неща. В отбора има израстване, това се дължи на техния професионализъм. Аз съм здраво стъпил на земята, има още много неща за изчистване. Нека го караме стъпка по стъпка. Имаме още един мач да първенство и купа. Дербито взехме, но до тук нещата не приключват”, добави младият наставник на ЦСКа 1948.

„Това времето ще покаже. На това ниво не може да задържим никого на сила. Ако той иска да се развива, дори и най-добрият футболист да ми е, няма как да спра никого. Ще се радвам да видя някои от тези момчета да играя на по-високо ниво”, каза още Илиев.