Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев ще е готов отново да се появи на терена на 10 август. Това обяви самият играч. Бранителят също така призна, че новият сезон ще бъде още по-тежък за отбора независимо че "армейците" станаха изненадващо вицешампиони, а миналото лято клубът бе пред фалит.
 
"Всичко с контузията ми е наред благодарение на моя физиотерапевт Петър Панчев и неговия екип. Чувствам се много добре и с всеки изминал ден подобрявам своята форма. Определено вярвам на доктора си, че ще съм готов за игра на 10 август. Все пак той ме възстановява вече години наред и ме познава добре. Нямам търпение отново да изляза на терена", заяви Илиев.

"Надявам се този сезон да е много по-добър от предишния. Но да бъдем реалисти - смятам, че тази година ще е три пъти по-тежка от изминалата. Клубът не се намира в позиция, в която можем да си позволим да изказваме прекалено високи цели. Аз и моите колеги няма да си променим манталитета и винаги ще се борим за възможно най-предно класиране. Друг е въпросът дали можем да го постигнем. Има неща, които трябва да се оправят в клуба.

Те се отразяват както на мен, така и на останалите футболисти. Но всички се опитваме да сме оптимисти и вярвам, че с времето ЦСКА ще стъпи стабилно на краката си. Ако продължим да вървим по същия начин обаче, ще е много трудно, няма да издържим дълго без някаква стабилност", каза още капитанът на армейците, цитиран от "Тема Спорт".