Изпадналият от елита Спартак (Варна) обяви първите си летни попълнения след назначението на новия треньор Валентин Илиев - Георги Мариянов, Преслав Петров и Борислав Вакадинов. 

И тримата идват от втория отбор на ЦСКА 1948 II, който спечели първенството във Втора лига. Вальо Илиев познава отлично качествата им от съвместната им работа при "червените", които води преди месеци.

Спартак представи новите: 

ГЕОРГИ МАРИЯНОВ
Спартак си осигури дефанзивен халф

Капитанът на шампионския тим на ЦСКА 1948 II Георги Мариянов ще продължи кариерата си в „Спартак“ Варна. Опитният дефанзивен халф пристига във Варна след 2 сезона при столичани. Той е на 29 години, започнал кариерата си в „Литекс“ Ловеч.

ПРЕСЛАВ ПЕТРОВ
Защитник от школата на Лудогорец ще играе в Спартак
Преслав Петров, защитник, роден през 1997 г. се присъедини към тима на Спартак. Високият 186 см. бранител е продукт на школата на Лудогорец, играл е във втория тим на шампионите, а в кариерата си облича още екипите на Монтана, Добруджа и Янтра. За последно миналия сезон игра във втория тим на ЦСКА 1948, който е първенец на Втора лига.

БОРИСЛАВ ВАКАДИНОВ
Краен бранител пристигна в Спартак
Борислав Вакадинов играе като краен защитник и е ново попълнение в отбора на „Спартак“ Варна. Той е на 24 години от школата на „Септември“ София, играл в отбора на „Септември“ Симитли, а последните два сезона е част от втория тим на ЦСКА 1948.