Бившият президент на БФС Валентин Михов коментира слуховете, че Наско Сираков и Любослав Пенев имат желание да заемат мястото на Борислав Михайлов. Според някой ако някой от тях е искал да го направи, досега е трябвало официално да представи кандидатурата си за Конгреса през февруари.

“Наско Сираков и Любо Пенев кандидати за БФС? Трябва да се види управленският опит. И двамата са ми приятели. Искам управленци и можещи хора. Мисля, че Наско е абсолютно прям човек и ако иска мястото на Боби, ще го заяви директно. Много се съмнявам обаче да участва на Конгреса. Ако имаше желание да тръгне към властта, досега трябваше да има наченки за това. С Любо също съм в добри отношения. За мен, като човек, който дълги години е бил във футбола, не става въпрос за приятелство, а за това какво ще ми представят като визия. Чакам стратегия да видя – 10 стадиона и 5 зали. Имаме страшни таланти в България, а няма къде да играят. Играем на „Васил Левски” и се молим наш отбор да не отиде в групите на Шампионска лига. Досега обаче трябваше да са го направили”, коментира бившият президент на БФС и ЦСКА пред „Диема Спорт”.

“Октомври месец е, а все още гадаем. Ако имаше някой, който има сериозни намерения за президентския пост, досега трябваше да е излязал с екип, план и стратегия какво смята да направи по време на мандата си”, заяви още Михов и подкрепи селекционера Петър Хубчев, чийто договор изтича в края на квалификационния цикъл.

“Стоя плътно зад него. Има поглед, има виждане. Ще успее да се противопостави на Франция”, убеден е Вальо Михов в треньорските качества на Петър Хубчев.