Инцидент прекрати тренировъчното занимание на юношите старша възраст от Чавдар (Бсл) часове преди срещата с Марек в Западната „Б" група, информира "Делта Нюз". Футболистът Даниел Христов бе блъснат от валяк, който валирал стадиона за срещата с дупничани. 

Водачът на тежката машина не видял 18-годишния футболист, който бил на непосредствена близост от валяка, и ръката на юношата се врязла между желязното предно колело и ламарините. Поваленият Христов бил веднага откаран в близката болница за да му окажат първа помощ. Ръката му била раздрана от стърчащите ламарини на валяка и за щастие играчът се разминал само с три шева. Даниел Христов е аут за 20 дни, а на водача на машината ще бъде съставен акт.

"Стана за секунди. Шофьорът не знам как не ме видя. Сигурно се беше загледал някъде. Усетих как нещо ми извива ръката и за един миг вече бях на земята, а от ръката ми шуртеше кръв. Беше ужасно. Добре, че се разминах само с това. Сега се възстановявам, но до няколко дни започвам тренировки", обясни Даниел Христов./БЛИЦ