Неприятен инцидент преживяха част от феновете на ЦСКА в Стара Загора. След успеха на “червените” с 1:0 агитката напуснала стадион “Берое”. Един от автобусите обаче е бил причакан около индустриалната зона на града и е обсипан с камъни и други предмети. В резултат са изпочупени почти всички стъкла на рейса, засега няма информация за пострадали привърженици.

“След като тръгнахме с ескорта от полицията автобусът на отбора и аз бях с лек автомобил. Около индустриалната зона в града един от автобусите с фенове на ЦСКА беше спрян и видях, че е потрошен с камъни. Явно фенове на Берое са организирали засада и са атакували рейса. В автобуса са били привърженици на ЦСКА от Харманли и Хасково. Казаха, че искат да дадат гласност на случая, да се чуе какво им се е случило. Изпочупени са почти всички стъкла на автобуса”, заяви пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев.

“Докато има ненаказаност на провинените така ще продължава. Двубоят трябваше да се играе на друго място заради поведението на феновете на Берое в Каварна преди една седмица. Нашият автобус е бил атакуван с камъни, не мога да ви опиша какви павета са били. Добре, че някое от тях не е попаднало в главата на наши фенове. В автобуса дори е имало и полицай от РПУ-то в Харманли, тъй като такова е изискването на домакините от Стара Загора”, заяви Димитър Ангелов – Дучето./БЛИЦ