Бившият централен нападател на Берое и ЦСКА Ваньо Шишков коментира предстоящия мач между двата тима. Срещата е днес от 14:30 часа на Националния стадион “Васил Левски” и ще бъде предавана пряко по БНТ.

Шишков е роден на 6 май 1969 година и е юноша на Берое, където играе 5 сезона. През 1992 година облича екипа на ЦСКА, след това играе за Славия, Раковски, Добруджа, Есперанс (Тунис), Беласица, Академик, отново Берое и завършва кариерата си в Олимпик (Тетевен).

“Ясно е, че ЦСКА е фаворит, но е възможно Берое да си тръгне с точка от столицата. За да се случи това, ще трябва безупречна тактическа дисциплина и малко късмет. На Хубчев му подхожда повече длъжността спортно-технически директор, която съвместява в момента. Не искам да кажа, че е лош треньор, но за да се убедят в качествата му на наставник, шефовете са длъжни да го оставят да направи зимната селекция. Ако ЦСКА играе както срещу Лудогорец за Купата, може за се бори за титлата. Берое ще финишира в средата на класирането. Лошо в момента е, че в България няма отбор, който може да ни представи достойно в Европа”, коментира Ваньо Шишков пред “Тема спорт”./БЛИЦ