Лудогорец стана шампион за четвърти пореден път в историята си. Разградчани спечелиха предсрочно трофея, след като в мач от 30 кръг победиха с 4:1 Локомотив (София). Треньорът на столичния тим Димитър Васев коментира загубата.

Още заяви след нулевото равенство с Литекс в Ловеч спецът заяви, че до края на сезона "нещата ще загрубеят". Днес обаче беше още по-остър. "Не мога да кажа, че сме сбъркали, просто в този мач това ни бяха възможностите. Имаме много контузени и наказани, бяхме 16 човека, резервите бяха юноши. Съдията сбърка, видя се едно побутване. Сериозно се притеснявам за феърплея, не знам защо се случи това.

По същия начин щяхме да го изиграем този мач, сега въпросът е да се възстановим, защото явно в последните два кръга ще се реши класирането за Европа. Сега се вижда една несигурност, момчетата още нямат договори и не се е говорило с тях. Говори се и за лиценза, което не може да е оправдание, но виждаме, че им влияе. Въпросът е обаче в тези два мача да направим всичко по силите си. Трябва да се възстановим, бяхме с юноши и така няма как да се противопоставим на Лудогорец", заяви Васев.

Той коментира и ситуацията с изтичащите договори на играчите и своя собствен. Както е известно, става въпрос за седем футболисти на Локомотив.

"Аз съм последният човек, който ще подпише. Първо искам да знам как ще протекат разговорите с футболистите. И когато разбера с тях какво се случва, тогава ще подпиша”, категоричен беше Васев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015