Наставникът на Локомотив (София) Димитър Васев остана изключително доволен от успеха на своя тим с 4:0 над Калиакра в последния мач от 3-ия кръг на "А" група.

"Радвам се, че усилията ни се материализираха. Играхме това, което искахме, имаше скорост в атаките, мисъл в цялата работа и се радвам, че завършихме така добре. Имахме шанс да вкараме сравнително бърз гол. Този път положенията, които създадохме до голяма степен ги реализирахме. Има още неща за изчистване, но това, което днес показахме се доближава до това, което искам", сподели Васев след успеха, който изкачи "железничарите" на 4-ото място във временното класиране на "А" група с актив от 6 точки.

"Преслав Йорданов се включи много добре. Вкара гол, това е работата му. Кой ще играе - ще преценявам според представянето на тренировките", продължи наставникът.

Относно новото попълнение Владимир Манчев, Васев заяви, че нападателят все още има проблем с контузия, която трябва да отшуми. "Ще трябва да му дадем повече време, за да се възстанови напълно", каза Васев. /БЛИЦ