Треньорът на Локомотив (София) Димитър Васев коментира, че ако "железничарите" завършат трети и в крайното класиране на "А" група, няма да бъде изненада. Днес столичани направиха 0:0 с Берое в Стара Загора и финишираха на третата позиция в редовния сезон, което им отрежда следващата седмица да приемат Литекс в първия кръг на плейофите.

"Доволен съм от точката. Залогът на тази точка бе третото място и е нормално, ако кръг преди края си трети, да искаш да завършиш трети. Имаше нервност и борба в мача, но радостното е, че удържахме", коментира Васев.

"Точката влизаше в плановете ни. Не сме играли само за едната точка. Имахме своите шансове, опитахме се да ги реализираме. Нямаше достатъчно хора и мощ в атаката ни. Малкото ситуации за Берое дойдоха от наши грешки. Иначе равностоен мач с много борба", продължи треньорът на Локо (Сф).

"Идеята беше да се затворим добре, ако може играта да е в средата на терена и да дебнем нашите шансове. Не се получи, защото се наложи да се браним, Берое играеше с дълги топки. Офанзивните ни играчи помагаха в дефанзивен план", изтъкна Васев.

"Аз не им говоря за цели. Разглеждаме всеки мач поотделно. Не искам да конкретизирам цели. Няма да съм изненадан, ако в края на сезона сме трети, но не искам това да е бреме за футболистите. Ще разглеждаме всеки мач поотделно. Ако резултатите са добри, защо да не търсим добро класиране", завърши треньорът на "железничарите".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015