Васил Божков събира на спешна среща подчинените и партньорите си в бизнеса заради ЦСКА. Разговорът трябва да започне около 17.30 часа днес, научи БЛИЦ. Именно тогава ще се реши окончателно дали милиардерът ще предприеме решителната крачка към завръщане в Борисовата градина.
 
На срещата ще присъстват шефовете на „Еврофутбол”, Еfbet, Националната лотария и други фирми, които са част от неформалното сдружение за спасението на ЦСКА.
 
При положение, че се вземе решение за действие, още утре Божков ще се срещне с босовете на 31-кратните шампиони.Както БЛИЦ вече писа, в екипа на бизнесмена е още един богат българин, който е повече от популярен във футболните и спортните среди.
 
Междувременно БЛИЦ разбра, че днес в София отново е пристигнал Дениз Кизилоз. Английският бизнесмен от турски произход все още не се е отказал от намерението си да купи ЦСКА. Именно поради тази причина той отново е в България, за да преговаря с настоящите собственици на „червените”. Припомняме, че официално това са Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, но в действителност конците се дърпат от Петър Манджуков и Юлиан Инджов.