Йордан Лечков е прибрал парите от ЦСКА, а в касата на футболния клуб в Сливен не е постъпил нито лев. Това алармира пред БЛИЦ бившият футболист на "войводите" Васил Велев, който през ноември успя да осъди клуба и има да получава 19 120,80 лева.

"Г-н Лечков сам се издаде. Каза, че е получил 100 000 лева от ЦСКА. Искам да попитам как са ги превели, след като съм блокирал сметките на Сливен в 22 банки. Излиза, че Лечков е прибрал парите на ръка", заяви Велев, който в момента защитава екипа на Видима-Раковски.

"През ноември осъдих Сливен и са длъжни да ми платят малко над 19 000 лева. Все още обаче не съм получил и стотинка. Причината е, че касата на Сливен е празна. Най-лесно е г-н Лечков да ме напада. Кой бил Васил Велев? Нека види документите и ще разбере. Когато документите говорят, и боговете мълчат", продължи халфът.

"Имам да получавам от Сливен 8 заплати и 9-10 премии. Премиите съм ги отписал, дал съм ги за благотворителност. Чудно ми е защо постоянно се бие в гърдите и казва, че Сливен бил най-изрядният клуб. Лечков явно е човек, който не може да падне по гръб", каза още Васил Велев.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Пълното интервю на Васил Велев пред БЛИЦ - ТУК