Съдбата на треньора на Левски Славиша Стоянович ще стане ясна днес, пише „Меридиан Мач“. Сърбинът със словенски паспорт пристига в София за старта на подготовката, след което ще има среща със собственика Спас Русев. Както е известно, след края на есенния дял на първенството усилено се говори, че наставникът на „сините“ иска да напусне и да поеме националния отбор на Латвия.

“Ще имам среща със Спас Русев. След нея ще знам всичко и ще мога да кажа какво ще правя”, коментира Стоянович пред изданието и се оправдава, че не може да говори, защото посреща гости.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

В последните седмици стана ясно, че той явно не желае да продължи работата си с 26-кратните шампиони. В Латвия се опитват да не платят неустойката за предсрочното прекратяване на действащия контракт със “сините” и затова Стоянович е изтъквал здравословни проблеми за желанието си да напусне.

Треньорът също така постави редица условия, за да продължи в Левски. Славиша Стоянович поиска да бъдат освободени играчи, на които не разчита. Става въпрос за Ривалдиньо, Белмонт, Нашименто Белаид и Полачек или Митрев.