Председателят на Управителния съвет на Хебър (Пазарджик) Елизар Спасов ще има утре среща с футболистите на новия член на Еfbet Лигата, които бяха разпуснати в лятна ваканция веднага след последния официален мач на отбора - победата с 2:1 в Симитли, съобщава „Марица“.

Сбирката ще има за цел да изясни на първо четене колко от досегашните състезатели на клуба ще продължат договорите си с Хебър. Не е тайна, че на 30 юни изтичат контрактите на почти всички футболисти, както и този на старши-треньорът Николай Митов.

Изключенията в тази посока са две - Октай Хамдиев и Цветелин Тонев, които имат договори за още една година. Вчера халфът Георги Каракашев премина официално в Локо(Пд) като свободен агент и парафира контракт с „черно-белите“ за следващите 3 години.

Към момента няма информация за други негови доскорошни съотборници, подписали с други клубове. По неофициална информация няколко от играчите на Николай Митов ще получат нови предложения да продължат кариерата си на в Пазарджик, а останалите ще трябва да потърсят друг вариант за своето бъдеще.

Същото важи и за членовете на спортно-техническия щаб. Очаква се в следващите дни да отпаднат голяма част от неизвестните, свързани с предстоящото участие на Хебър в efbet Лига.

Преди седмица кметът Тодор Попов анонсира готвени промени на всички нива в клуба - футболисти, треньорски щаб, ръководство, школа. Очаква се да се обяви и името на нов партньор на Община Пазарджик в издръжката на мъжкия отбор с произтичащите от това отговорности и ангажименти. Почти сигурно е, че това ще бъдат италианците, които инвестираха в Царско село през пролетта.