ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

За четвърта поредна година ЦСКА ще проведе зимната си подготовка на базите, които предлагат турските курорти край Анталия. Имало е и други варианти, но ръководството на клуба е избрало познатите условия в югоизточната ни съседка, където отборът ще се готви за същинската част от битка за титлата през пролетта.

Според плановете на „армейците“, подготовката в Турция ще започне в средата на януари и ще продължи две седмици. За този период тимът на Нестор Ел Маестро ще изиграе пет контролни срещи. Със сигурност две от тях ще бъдат срещу реномирани съперници.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Преди да се насочи към условията в турските курорти, ЦСКА водеше зимните си подготовки в Испания. За последно „червените“ бяха в околностите на Марбея пред 2020 г., когато начело на отбора беше Милош Крушчич. При първия си престой в клуба Нестор Ел Маестро също проведе зимен лагер в Испания, където записа победи над Шанхай Шенхуа и Виктория (Пилзен), направи равенство с Бохум и претърпя загуби от Динамо (Киев), Спарта (Прага) и Академия Пушкаш.

Според програмата на есенния дял в българския футбол, последният мач на ЦСКА за 2023 г. трябва да се изиграе в периода 8-11 декември. Тогава в среща от 20 кръг на efbet Лига „армейците“ трябва да приемат Лудогорец. Първенството ще бъде подновено на 16-19 февруари, когато на „Българска армия“ трябва да гостува Ботев (Враца).

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!