Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев беше разочарован от играта на футболистите си в контролата с ЧФР Клуж, загубена с 1:4. Автор на единственото попадение за "смърфовете" стана появилият се на смяна Христо Спасов.

„Опитахме се да бъдем равностойни и успяхме до към 30-ата минута. След това умората ни налегна и започнахме да допуснахме леки грешки“, каза Велев.

„На почивката те вкараха нови 11 играчи и стана по-трудно за нас, защото знаете, че имаме къса резерва скамейка. В първите 30 минути играхме добре, но това изглежда не е достатъчно срещу такива силни отбори", продължи пред "Гонг" наставникът на Локо (Пд).

„Смятам да се разделя с Борис Дебое, защото имаме защитници на по-добро ниво от неговото", коментира Велев за френския бранител, който пристигна на проби в Локо (Пд), след като си тръгна от Монтана.

"Вратарят Баия ще го преценяваме още два-три дни. Чакаме още нови играчи в следващите дни. Утре ще пристигне дефанзивен халф, чакаме и централен бранител“, каза Кокала.

„Не обичам загубите. Тренираме здраво и играем, не ни достигат смени, но се опитваме да намерим баланс и в контролите да играят различни футболисти“, добави Емил Велев.