Старши треньорът на Монтана Емил Велев беше доста разочарован от съдийството на Георги Давидов след загубата от Локо (Пд) с 0:1.

"Според мен стана доста оспорван мач. Така и очаквахме. Имаме доста претенции към главния съдия и страничните. Особено при това положение, когато техен футболист изсимулира, стана корнер, а след това падна и голът. Момчетата бяха доста концентрирани и това е хубаво, защото само така можем да разчитаме да останем в групата.

Тук при нас доста бързо стават нещата. Първото полувреме изглеждахме доста добре. Имахме и удари, за съжаление не реализирахме. Повратната точка бе червеният картон. Явно съдията беше преценил, че трябва да изгони някой от нас, за да стане по-лесно на Локомотив, заяви Велев.

- Имаме 12 точки, не сме последни. Надяваме се в следващите мачове да достигнем отборите над нас. Първенството е доста тежко. Трябва да минем през перипетите.

Нужна ни е една победа, едни три точки, за да дишат по-леко момчетата. След моето идване момчетата се вдигнаха. След пет поредни загуби линията е много тънка, за да не продължиш в този дух."

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016