Треньорът на Локомотив (София) Емил Велев остана доволен от проверката срещу втородивизионния "Раковски", която завърши 0:0.

„Доволен съм от проверката, защото искахме всички футболисти да натрупат игрови минути. Знаете, че първенството започва по-рано, трябва да играем и такива мачове. Отборът е доста изморен, но това няма значение. Гледахме повече да разиграваме топката. Видяхте, че всички смени бяха направени на полувремето. Ние имахме положения, отборът на "Раковски" - също, но в тези контроли е важно раздаването на футболистите, а не толкова резултатът“, коментира Велев.

„Митко Илиев има контузия, която се надявам да отшуми до седмица, а Божката Митрев тренира вече на пълни обороти. До края на седмицата ще вземе участие в някой от мачовете“, добави Кокала.

Днес от 18:00 часа Локо (Сф) отново играе контрола - гостува на Пирин (Разлог).

„В момента сме с 20 полеви играчи и трима вратари. Селекцията е отворен процес. В трите линии ни трябва по един, по възможност, класен играч. Ще търсим до началото на първенството хора, които могат да помогнат на отбора“, завърши Кокала.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ