"Левски" изтегли лесен жребий за 1/4-финалите на Купата на България. "Сините" ще играят срещу Хасково, като ще домакинстват в първата среща на 21 и 22 февруари. Реваншът на "Ямача" ще е на 4 март. Наставникът на последния в "А" група Емил Велев е на мнение, че в подобни турнирни мачове нищо не знае, но предимство имат по-силните отбори, тъй като победителят се определя в два мача.

"Жребият не е толкова благоприятен за Хасково. Ще видим, има доста време до мачовете. За Купата всичко може да се случи. "Левски" е много силен. Имах една среща с "Левски", когато бях начело на Локо (Пд), но в два мача шансовете на по-малките отбори намалят", коментира Велев след жребия.

"След като Херо стъпи на "Герена”, не се знае какво ще стане там. Говорихме си с него. И той не знае дали ще е треньор”, добави Кокала.

"Доста трябва да се подсилим, за да имаме някакъв шанс срещу "Левски". Трябва да се направи подготовка в България и евентуално в чужбина. Имаме гаранция за привличането на 5-6 нови футболисти. Направена е организация. Разчитам на тази дума на президента и на кмета на града“, добави треньорът на Хасково.