Вратарят на Славия Стефано Кунчев ще бъде глобен с 50% от месечната му заплата заради отстраняването от лагера на отбора в Сандански. Днес 19-годишният страж отново се присъедини към тренировките на "белите", след като вчера временно бе отстранен от треньорското ръководство заради неспазване на вечерния час.

"Стефано Кунчев е глобен с 50% от месечната му заплата. В следващите 3 месеца ще има пробен период за него и при ново нарушение санкциите ще бъдат доста по-сериозни. Най-важно е, че той осъзнава грешката си и се извинява. Няма никакъв смисъл в това Стефано да пропуска тренировки по време на зимната подготовка", заяви за БТА старши треньорът на "белите" Емил Велев.

Първоначално бе предвидено Стефано Кунчев да се подготвя с юношите на Славия в София до завръщането на тима от лагера в Сандански на 26 януари. Вчера талантливият вратар пътува за столицата, но от днес отново е на разположение на Кокала. През есента на 2010 година младежкият национал на България бе титуляр в състава на Славия, като изигра 14 мача с екипа на "белите". На 21 януари Стефано Кунчев пропусна контролната среща на "белите" с Банско (2:1) заради болки в кръста. /БЛИЦ