„Аптеката не беше отворена и не можах да взема лек за пропуските”, така треньорът на Левски Емил Велев отговори на въпрос са пресконференцията днес дали е намерил рецепта за пропуските на неговите футболисти.
Той отказа да коментира съдийството, като все пак призна, че подкрепя ръководството на клуба. „Аз лично не искам да се занимавам със съдиите. Това го казах и на футболистите си. Съдията има негови задължения, както и ние. Връщам се към последния мач във Варна. Ние сме си виновни, че не вкарахме два-три гола, с които щяхме да си спечелим мача. Съдията си е преценил в момента ситуацията с Георги Иванов - Гонзо. Решението е на рефера, но според мен дузпа имаше. Това, че от Локомотив (София) се презастраховат, си е техен проблем”, каза треньорът на Левски.
„Надявам се да сме се подготвили по идеален начин за срещата с “червено-черните”. Те притежават опитен отбор, който играе приличен футбол и вкарва много голове. Гледал съм ги четири - пет пъти от началото на годината. Не смятаме да пазим персонално Мартин Камбуров. Това не е практика в Левски, в чиято зона попадне, даденият играч ще има задачата да го спре. Надявам се да няма успех срещу нас”, добави Велев.