Треньорът на Славия Емил Велев бе крайно недоволен след загубата с 0:1 от Черноморец, след която тимът му се свлече на 9-ото място в "А" група. Кокала обвини съдията Радан Мирянов, който преди почивката даде дузпа на "акулите". Португалецът Хайме Браганца я реализира, а това се оказа единственото попадение в двубоя на "Овча Купел".

"Доминирахме през целия мач, но не знам този съдия Радан Мирянов откъде измисли тази дузпа. Но и ние не си вкарахме положенията, въпреки че водихме играта през целия мач", каза треньорът на Славия.

"Подавахме си добре топката. В завършващата фаза се откриха положения пред Иван Цачев и Георги Христов, но те не успяха да ги реализират. Ние си подавахме топката, а Черноморец само я ритаха. Техният вратар я изрита 68 пъти и сигурно му се схвана крака", продължи Велев. 

"Нормално е президентът на отбора да не е доволен. За пореден път губим на наш терен. Не мога да кажа дали съм доволен от играта на отбора. Ще гледам записа, а след това ще кажа какво мисля на момчетата в съблекалнята", добави Кокала. /БЛИЦ