Треньорът на Хасково Емил Велев си намери нов партньор, с който оформиха печеливш тандем за игрите на джитбол. По време на лагера в Сандански днес Кокала записа победа над асистентите си Левент Аврамов и администраторът Иван Райков. Велев си партнира успешно с изпълнителния директор на клуба Тихомир Петков, като двамата демонстрираха отлична кондиция и ступаха помощниците на старшията. Победата за Кокала и Петков беше класическа - 3:0.

БЛИЦ разбра още, че пристигналите на проби бивши футболисти на Локомотив (Пловдив) Станислав Маламов и Ошобе Оладеле са одобрени от Велев и остават в клуба, за да помогнат за оцеляването в "А" група.

Специалистът зарадва футболистите си в неделния ден и ги остави да почиват до 17 часа, когато тимът стартира занимание във фитнеса.

Подготвителният лагер на Хасково в Сандански приключва във вторник, когато ще бъде втората контрола - срещу Пирин (Благоевград) от 10:30 часа. Припомняме, че в първата проверка селекцията на Емил Велев мери сили с Локомотив (София), а срещата приключи наравно 1:1.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка