Треньорът на Хасково Емил Велев заяви, че първенството е приоритет за отбора му. Днес аутсайдерът в "А" група загуби с 0:3 от "Левски" на стадион "Георги Аспарухов" в първи 1/4-финал за Купата на България. Въпреки поражението Кокала беше в добро настроение и в типичния си стил се изцепи: "Бием 4:0 на реванша!".

"Играчите се отърсиха от този страх, който изпитваха през първата част. Заиграхме по-добре след паузата, имахме нашите шансове. Третият им гол беше напълно излишен. Мисля, че при него имаше фаул срещу вратаря ни. Има дърпане на Бедоя срещу Акалски. Вратарят беше пред топката, а Бедоя беше зад гърба му", заяви Велев.

"Дузпата за "Левски" можеше да не се даде, тъй като движението на нашия играч беше ествествено. Ръката не търси топката", коментира Кокала.

"Следващата седмица пак сме тук, този път за първенство... Това са мачовете за нас. Надявам се да изглеждаме по-добре тогава, за да вземем нещо. Имайте предвид, че играчите ни са доста млади, може би е натрупано напрежение в тях. Казах им преди мача и допълних, че колкото по-бързо се отърсят от него, толкова по-бързо ще заиграят успешно. След почивката в защита се държахме по-прилично, но младостта оказва влияние", добави треньорът на Хасково.


Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015