Треньорът на Славия Емил Велев определи по традиция група от 19 футболисти за домакинския мач срещу Пирин (Благоевград). Двубоят от 19-ия кръг на "А" група е утре от 15:00 часа на "Овча Купел".

Кокала ще умува да последно кои футболисти да започнат срещу "орлетата", пише "Гонг". Заради двете поредни загуби, треньорското ръководство на Славия обмисля да направи някои промени в утрешния мач срещу Пирин.

Защитникът Жосиас Басо не попадна в групата, тъй като в щаба на "белите" решиха, че е по-добре да не рискуват със здравето му. Бразилецът вече е по-добре, след като се излекува от вирусно заболяване. В последните дни обаче Басо не може да тренира на пълни обороти и не е в оптимална форма. След сутрешната тренировка отборът на Славия отиде на режим в "Бояна".

Както е известно, Радослав Димитров пропуска мача заради наказание. Бразилският нападател Жуниньо също е извън сметките на Велев, тъй като продължава пробите си в Китай. /БЛИЦ

Групата на Славия за мача с Пирин
Стефано Кунчев, Емил Петров, Богомил Дяков, Филип Филипов, Диян Молдованов, Виктор Дениран, Мартин Сечков, Виктор Генев, Ерисон Баяно, Илия Илиев, Том Мансаров, Даниел Пеев, Мартин Кушев, Николай Божов, Георги Христов, Божидар Васев, Иван Цачев, Спас Георгиев, Йордан Юруков