Решителни битки предстоят днес в българския футбол ден преди Великден. В края на страстната седмица три мача чукат на вратата, като всеки ще предложи нужната доза адреналин.

Шоуто започва в 14:30 часа в Пловдив, където Ботев посреща Левски, а залогът е третото място във временното класиране. Двата тима си размениха победи в последните две битки, а статистиката не помага на "сините", тъй като последната победа за гост в дербито е от 2014 година (Ботев - Левски 0:3).

Гвоздеят в днешната програма е мегабитката между Лудогорец и ЦСКА от 17:00 часа. Двата тима излизат в Разград в мач, който трябва да покаже кой е най-добрият български отбор в момента, като и "зелените", така и "червените" нямат загубена точка в последните си 5 мача.

Последно по програма е дербито на Стара Загора между Верея и Берое (19:30). Феновете на символичните гости ще си спестят пътуване до друг град, а и времето в града ще е хубаво за разлика от Разград и Пловдив днес. Във футболно отношение срещата е непредвидима, тъй като в последните три мача помежду си двата тима имат нулево равенство и победи с по 1:0. Берое все пак е в по-добра форма с две победи и хикс в последните си три срещи от шампионата, докато Верея има три поредни загуби.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА