Най-великият футболист в историята на Реал (Мадрид) Алфредо ди Стефано пожела успех на ЦСКА във вечното дерби с Левски, пише в. "Меридиан Мач". Почетният президент на Кралския клуб е изпратил поздравителна телеграма до "червените", придружена с негова снимка на стадион "Сантяго Бернабеу", на която пише: "На ЦСКА с обич".

Ди Стефано е провел вчера телефонен разговор с големия си приятел Хесус Паредес, с когото са работили заедно в Бока Хуниорс и не само му е пожелал успех в мача с Левски, но му е казал, че иска ЦСКА и Реал (Мадрид) да се срещнат през новия сезон в групите на Шампионската лига. Паредес пък от своя страна е поканил ди Стефано да присъства на един от двата домакински мача на ЦСКА до края на сезона.

Легендата на "белия балет" е добър познат и с треньора на "червените" Любослав Пенев, с когото са приятели от времето, когато Любо носеше фланелката на Атлетико (Мадрид). "Любо и Паредес отвориха нови хоризонти в международните контакти на клуба", заявили от ръководството на 31-кратните шампиони пред изданието./БЛИЦ