Наставникът на Дунав - Веселин Великов, коментира загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив), която дойде с гол на Симеон Райков в последните секунди.

„Трудно се говори след такъв мач. Трябва да се вдигнем. Този мач заслужавахме точка, но такива са нещата и трябва по най-бързия начин да се отърсим и да мислим за следващия мач. Няма срамно да загубиш от Лудогорец (0:5), но този мач последната секунда, много ни е тежко на всички. Трябва да се вдигаме“, започна Великов. 

„Локо (Пловдив) нямаше чисто положение пред нашата врата второто полувреме. Втората част направихме офанзивни смени. Искахме да сме по-напред, да сме по-концентрирани. Защитниците и халфовете се справиха добре“, продължи треньорът на Дунав.

„.Нашата цел е да се вдигнем психически и да сме готови за следващия мач с Витоша. Отборът играе добре. Днес имахме 4 чисти положения. Трябва ни една победа и мисля, че ще се вдигнем“, добави специалистът. 

 „Мисля, че стадионът ни е в окаяно състояние. Дано хората вземат мерки и това да се оправи. Дренажът е в окаяно състояние. Подава се и мрежата под чимовете. Да се надяваме, че фирмата, която прави ремонта ще се вземе в ръце и всичко ще се оправи. Вече са направени крачки, за да се оправят нещата“, коментира стадиона в Русе Великов. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка