„Вчера имахме възстановяване. Днес имаме лека тренировка. Проучваме Ботев. Дали сме успели да се подготвим добре, ще си проличи в събота“. Това коментира треньорът на Дунав Веселин Великов преди мача с Ботев.

В сряда на „драконите“ се наложи да изиграят 120 минути и да решават с дузпи изхода от срещата си в надпреварата за Купата на България срещу Витоша в Бистрица. Все пак дунавци продължиха напред в турнира с общ резултат 9:8, след 1:1 в редовното време и след продълженията.

Утре от 21:15 часа русенският отбор посреща Ботев на „Лудогорец Арена“ в мач от осмия кръг на Първа лига. Главен рефер ще бъде Георги Димитров Давидов. Негови помощници ще са Георги Йорданов Дойнов и Даниел Милков Ников. Допълнителни асистент-съдии - Георги Юлиянов Иванов и Станимир Лозанов Тренчев. Четвърти съдия ще е Станимир Илков Илков, а съд. наблюдател - Валери Николов Цветков.

Тейнур Марем отново няма да е на разположение на треньорския щаб от Русе за този мач. Великов даде почивка на част от основните си футболисти в мача за Купата и се очаква те да внесат необходимата свежест срещу „канарчетата“. Очаква се отново сериозен интерес и от страна на русенци към двубоя, като набира скорост предварителната продажба на билети и записванията за организираното фенско пътуване за Разград.

Купа на България - сезон 2016/2017

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига