Завърналият се начело на Етър Велин Кефалов не остана особено очарован от играта на футболистите си при вчерашната победа с 2:0 над Спортист (Своге).

"Бях убеден, че ако съумеят да направят това, което могат и което искам, ще спечелим. Доволен съм от характера, който показаха. Все още това не е Етър, който искам да виждам, но продължаваме да работим. Искам да вдигнем нивото. Изиграхме две различни полувремена. Не съм дал указания да приемат играта в полето си, а по-скоро да я приемем в средата на терена и да чакаме удобен момент за втори удар, който да реши мача. Явно момчетата усетиха, че няма да могат да изкарат мача на такива високи обороти и се върнаха назад. Но важното е, че излязохме пълни победители", заяви Кефалов.

"Искам да променя мисленето им, начина на игра - да предоставяме на феновете по-атрактивен футбол. Като цяло съм доволен от всички, това ми беше идеята - да спечелим срещу този добър отбор тактически. Вкарахме два красиви гола. Започваме да мислим за гостуването в Симитли", добави пред sport-vt Кефалов.

Вчерашната победа бе трета от началото на сезона за Етър. С прибавените три точки "виолетовите" събраха 11 в актива си и заемат 6-ото място. Лидерът Ботев (Враца) е с 18. /БЛИЦ