Един от най-успешните футболисти на ЦСКА през новия век Велизар Димитров ще се завърне на "Българска армия" тази неделя.
 
Нападателят идва като селекционер на украинския Металург за контрола с "червените". Мачът бе представен като бенефис на Димитров от председателя на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов, но това не е точно така.
 
Самият Димитров заяви в интервю за "Тема Спорт", че мачът е просто контрола, а бенефисът му ще бъде друг път.
 
"Едва ли аз трябва да играя в този мач. Той е за момчетата, с цел да продължат подготовката си. Съдействах за контролата, за да може Металург да срещне сериозен отбор за подготовката си. Това няма да е моят бенефис. Той ще е друг път, по-късно. Бих искал да поканя хора, които сега не могат да присъстват. Важното е в неделя хората да останат доволни", заяви Димитров.
 
Той определи представянето на ЦСКА към момента като успешно, но допълни, че "червените" няма да имат шанс за титлата заради силния Лудогорец.
 
"За ЦСКА е важно да се стабилизира финансово. Належащо е да се намери спонсор на клуба. Това трябва да са приоритетите, а не титлата", заяви Димитров.
 
Бившият футболист изключи възможността да стане част от ръководния екип в ЦСКА, тъй като иска да остане коректен към настоящия си клуб.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите