Наставникът на Черно море Велизар Попов сподели, че не го радва победата с 3:0 над Спортист (Своге). Както е известно, преди дни "моряците" отпаднаха от Калиакра на 1/4-финалите за Купата на България. След срещата в Каварна Попов подаде оставка, която не бе приета от ръководството на Черно море.

"Рутинна победа, която няма как да ни зарадва. За да си върнем настроението, ни трябват много победи до края на сезона. Радващо е, че футболистите се вдигнаха и постигнаха успех. Хубавото днес е, че стояхме физически добре след 120-те минути срещу Калиакра и последвалия психологически шок", заяви Велизар Попов след срещата със Спортист.

"След контузиите на основни футболисти, Данчо Юруков остана един от малкото лидери в отбора ни. Но няма какво да се заблуждаваме - той трудно ще си върне формата през този сезон. За него е важно да трупа игрови минути, защото не взе участие в нито един мач по време на предсезонната подготовка", каза още Попов.

"Щом не са ми приели оставката, значи ръководството е доволно от моята работа. Когато нещо не върви, нормално е някой да поеме отговорност, така и направих", добави треньорът на Черно море. /БЛИЦ