Треньорът на Локомотив (София) Антон Велков беше много разочарован след последния съдийски сигнал на мача с Видима-Раковски, загубен от тима му с 0:1.

"Много слаба игра от наша страна. Нямаше подценяване на съперника, но не мога да си обясня какво се случи. Каквото и да се беше случило, не заслужавахме да вземем нищо от този мач по начина, по който го изиграхме", каза Велков след поражението, което остави "железничарите" само на 3 точки от зоната на изпадащите.

"Просто нямам идея защо се получи така, всъщност нищо не се получи. Много съм разочарован", добави наставникът на Локо (Сф).

"Не знам какво точно трябва да обясня в момента, защото и аз за пръв път от няколко месеца насам виждам отбора такъв. Липсваше ни всичко. Не е само ентусиазмът. Той може да свърши работа донякъде. Оттам има качества, които трябва да се показват, а не само да се говори за тях. В крайна сметка, явно всичко ще ни се случи доста трудно и отвътре, и отвън. Само на ентусиазъм не можем да караме. По принцип играчите ме озадачиха с поведението си. Явно трябва да говоря с тях, за да разбера точно какво им е", завърши Велков.