Треньорът на Локо (Сф) Тони Велков изрази оптимизъм преди днешния мач на тима му с Лудогорец. Според специалиста “железничарите” не са обречени и могат да откраднат нещо от шампионите.

"Подхождаме както към всеки друг мач. Излизаме пределно мобилизирани и мотивирани срещу най-силния отбор в България. Знаем, че ще ни бъде изключително трудно, но е абсурд да отпишем двубоя и да подценим дивидентите, които можем да спечелим при положителен резултат. Ще влезем в срещата с респект към противника, но не и като уплашени. В никакъв случай няма да надценим Лудогорец. Длъжни сме да хвърлим всички усилия и да се поздравим с втора победа. Неприятно е, че имаме проблеми с контузени футболисти. От друга страна, мисля, че Георги Христов е готов да започне като титуляр, но това зависи и от представянето му по време на тренировките", отсече треньорът на Локомотив.

"Продължава да има затъмнение около решението за стадион "Локомотив". Очакваме решението от експертизата в най-скоро време. На 100% ще получим отговор в паузата на шампионата. Оптимист съм", завърши той.