Треньорът на Миньор (Перник) Антон Велков остана изключително доволен от класическата победа с 3:0 над Берое. Избраниците му се наложиха с убедителния резултат над гостите от Стара Загора, въпреки че играха с човек по-малко повече от 70 минути след червения картон на Пламен Крумов.

"Мачовете на Миньор стават доста атрактивни. Срещата започна трудно за нас, направихме принудителна смяна, после пък червен картон на Пламен Крумов. Все пак се радвам, че момчетата се държаха така, че това да не се усети в играта ни", сподели щастливият Велков след сладката победа над Берое, изкачила Миньор на шестото място.

"В последно време все така се получава, че в нашите мачове има някаква драма. Ето и в този двубой стана така", продължи Велков.

"Някой от играчите дори надскочиха себе си. През паузата на шампионата зададох няколко въпроса към футболистите, но никой не пожела да ми отговори на момента. Чесно казано те отнесоха доста критики от моя страна, но ми отговориха по категоричен начин днес на терена. Обичам такива отговори. Ще продължим с победите", обеща Тони Велков.

В оставащите два кръга до края на полусезона на Миньор предстои значително лесна програма - гостуване на Спортист и домакинство на Локомотив (Мездра). /БЛИЦ