На талантливия защитник Костадин Велков явно не му е писано да играе в Черноморец (Бургас). 21-годишният защитник не попада в плановете на треньорския щаб на "акулите", оглавяван от баща му Антон Велков.

Спецът праща сина си в Черноморец (Поморие). Велков-младши е собственост на бургаския клуб, но бе преотстъпен в тима на Петър Хубчев и през миналия сезон, когато бе твърд титуляр и записа участие в 26 официални мача.

След това талантът скъса коленни връзки, бе опериран и вече половин година е извън терените. След по-малко от месец Костадин Велков подновява тренировки, но не с Черноморец (Бургас), а с поморийските "акули" по нареждане на баща му. Треньорът е казал на сина си, че ако се представи добре в отбора на Хубчев, през лятото има шанс да се завърне на "Лазур".

"На Коцето определено не му върви. Откакто е собственост на Черноморец (Бургас) така и още не е записал официален мач. Все го пращат в Поморие. За кратко беше и в Академик (София)", споделиха пред БЛИЦ близки на таланта. /БЛИЦ