Треньорът на Локомотив (София) Антон Велков изрази недоволството си от съдийството на Христо Ристосков в дербито с ЦСКА. "Железничарите" паднаха с 0:4 на "Армията", а спецът хвърли вината за тежкото поражение върху рефера от Сандански, обвинявайки го, че е помогнал на "червените".

"Всички го видяха. Смълчаха се и трибуните. Поздравявам ги за първия гол, страхотен гол на Карачанаков, но оттам нататък походихме по нервите на Христо Ристосков. Той освен, че е посредствен съдия, е посредствен и човек. Винаги се появява, когато трябва да се направи някоя добра услуга", изрази недоволството си Велков.

"При това съдийство слагам ЦСКА при фаворитите. С такива рефери имат огромен шанс. Както искате, така го разбирайте. Всеки един, който следи внимателно играта, ще види, че този човек се опитваше да бута ЦСКА през цялото време. Ние губехме и не беше нужно, но някои неща преливат чашата. Не искам да анализирам някаква игра при положение, че главното действащо лице извади от равновесие моя отбор", продължи Велков.

"Съдийската тройка се включи по безобразен начин", каза още треньорът на Локо (Сф).