Треньорът на Черноморец Антон Велков заяви, че познава отлично ЦСКА и двата отбора няма с какво да се изненадат. Както е известно, "акулите" приемат "армейците" на стадион "Лазур" в събота от 18:00 часа.

"През седмицата условията за тренировки ни затрудниха, поради обилния сняг. Но от вчера се готвим нормално и смятам, че ще сме напълно готови за мача с ЦСКА", сподели Велков.

"Хубавото е, че се готвим без здравословни проблеми и за този мач, който е по-особен за всеки отбор. Ще мога да разполагам с всички налични футболисти. С ЦСКА се познаваме добре и едва ли някой някого ще изненада с нещо, тъй като две седмици наблюдавахме мачовете си по време на подготовката в Анталия. Самият противник е достатъчно авторитетен, така че на футболистите не е необходима допълнителна мотивация", добави треньорът на "акулите".

"След недобрия старт в първия пролетен кръг, усещам желание за изява от футболистите. И смята, че именно този недотам добър старт в първенството, ще даде допълнителен стимул за позитивни изяви на играчите ми. Надявам се пределната мотивация да не попречи да постигнем целите си в двубоя. Ден преди мача ще излезем на лагер, а в групата ще попаднат футболистите, които се намират в оптимално физическо състояние", завърши Тони Велков. /БЛИЦ