В лагера на Марек се надяват да запишат добър резултат в първия си мач след завръщането си в „А“ група. Дупничани спечелиха категорично първото място в „Б“ група миналия сезон и имат амбиции да се затвърдят в елита през този. Днес от 18,30 часа възпитаниците на Антон Велков гостуват на столичния Славия.

„Надявам се да се представим добре в първата си среща след завръщането в елита. Може би в някои от момчетата ще има напрежение, но не виждам защо. Трябва да се докажеш колко струваш срещу силните, а Славия в момента определено е един силен отбор.

Те направиха добра селекция и няма да ни бъде никак лесно срещу тях, но не трябва да има притеснение. Ние сме  по-скромни възможности, но това няма да ни накара да играем скромно на терена. Дано да играем добре и да използваме възможностите, които ще имаме“, заяви наставникът на Марек Антон Велков пред zadupnitsa.com.

Той допълни, че е имал колебания относно това с кои футболисти да започне на определени постове, но вече почти е изчистил стартовия си състав.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите