"Горчилката от случилото се в Локомотив (София) през миналите месеци поотмина", заяви треньорът на "железничарите" Антон Велков след впечатляващата победа с 14:1 срещу Надежда (Доброславци) в първия кръг на първенството на Софийска регионална група - Север.

"Много добре знаем къде се намираме. Мога да коментирам единствено моя отбор. Никой не трябва да се чувства обиден или заблуден от резултата. Радвам се, че видях напрежение в моите футболисти. Те си дават сметка в какъв клуб са дошли и пред каква публика. Хареса ми желанието за игра и комбинациите. Посглобили сме се за тези двадестина дни. Трябва да бъдем доволни, че нашия отбор го има, и че сме намерили тези момчета, които играят с хъс и желание. Доволен съм от общото поведение. Трябва да видим къде допускаме грешки. Пропускаме много чисти положения. Паралелно с шампионата, много често ще трябва да си сверяваме часовника с по-добри отбори, за да знаем къде се намираме", коментира Велков.

"Горчилката от случилото се през миналите месеци поотмина. Затворил съм тази страница и гледам напред. Времето, в което трябва да въпрен отбора където му е мястото не е малко. Оставам само с положителното от днешния ден", продължи треньорът на Локомотив (София).

„Условията се подобряват с всеки ден. За отбор от „А” окръжна група имаме най-добрите условия. Единственото място, където спирам да мисля за кариерата си, е Локомотив (София). Този отбор е моят дом. Големи футболисти са минали от тук. Мястото му не е в „А” окръжна. Искам футболистите да имат полза от това, че аз съм тук. Кариерата в момента не ми е най-големият проблем", добави Тони Велков.