Треньорът на Локомотив (София) Антон Велков остана доволен от изиграната контрола със Спортист (Своге), въпреки загубата с 2:3, която претърпяха "железничарите" на изкуствения терен на стадион "Славия".

"Не е важно, че паднахме. Дори си мислехме, че няма да можем да проведем и тази контрола. Вече нямаме конкретен план за подготовката, мислим ден за ден. За момента не се знае дали ще останем в София или ще имаме лагер някъде из България. Този мач беше полезен и за двата отбора. На този терен и на това време се допускат доста грешки. Притеснявах се да нямаме и проблеми с контузии, но като цяло грешките в отбора бяха колективни", коментира наставникът на Локо (Сф).

"Радвам се, че показахме характер. Играта подлежи на критики, но важното е, че не си загубихме деня. Трябват ни терени и противници, но засега ги нямаме. Нужни са ни и още нови попълнения, защото, когато някой отсъства от тима ни, ще му трябва заместник. Нуждаем се от централен защитник, ако ни попадне някое име, което не подлежи на оглеждане, ще го вземем", добави Тони Велков.